Link to: Akut tidLink to: Akut tid

VELKOMMEN TIL SKANDERBORG IDRÆTSKLINIK

– OG DERMED OGSÅ VELKOMMEN HOS OMRÅDETS BEDSTE IDRÆTSFYSIOTERAPEUTER

Skanderborg idrætsklinik er en af de få klinikker i hele Danmark som har en Certificeret kliniker i Sportsfysioterapi. Vi er en ambitiøs klinik med speciale i idrætsskader og fysioterapi og tilbyder ekstra tid til vores konsultationer. Uanset om det handler om alvorlige langvarige skader eller mindre skader og overbelastning kan vi hjælpe! I Idrætsklinikken har vi mange års erfaring med vurdering, diagnosticering og behandling af idrætsskader, uanset om du er eliteidrætsudøver eller motionist.

Vores behandlere på Idrætsklinikken er alle ud over at være på klinikken tilknyttet eliteudøvere i bl.a. Skanderborg AGF Håndbold, SHEA og AGF Kvindeliga Fodbold,

Vi ved hvor vigtigt det er at komme hurtigt og effektivt i gang med et behandlingsforløb efter en skade! Derfor er fx ultralydsscanning og shockwave altid inkluderet i prisen på idrætsklinikken – vi kalder det “all inclusive behandling”.

Er du skadet, har ondt eller under genoptræning, så kontakt os – vi laver en behandlingsplan, der kan hjælpe dig hurtigt tilbage!

Skanderborg idrætsklinik samarbejder med

SHEA
Fodboldlinjen.dk
Skanderborg Håndbold
Uddannelsescenter Skanderborg 10

Hvis du/I ønsker et samarbejde med Skanderborg Idrætsklinik, så tøv ikke med at kontakte os på idraetsklinik@skanderborg-fys.dk