Såler

såler

Har du behov for hjælpe til valg af såler? En sål er nemlig ikke bare altid en sål.

Hvis du ønsker en faglig vurdering af om du har behov for den ene eller anden så, står vi klar til at hjælpe. Vi vejleder i valg af såler til alle, der har behov. Hos os findes såler i alle prisklasser; vi har ready to use såler du kan få med hjem med det samme eller du kan få 3D-scannet din fod og en specialuddannet fysioterapeut vil efterfølgende specialdesigne din sål ud fra mange parametre. I fællesskab lægger vi en plan.

Pas godt på dine fødder – de er fundament for hele din krop.

ERGOPAD ID:CAM 3D-FREMSTILLEDE SÅLER

Dette skal være dit valg hvis du vil dine fødder det allerbedste.

Hos Skanderborg Fysioterapi og Skanderborg Idrætsklinik er vi de første i Nordens (sammen med leverandør og forhandler Fysio-shop.dk) til at kunne tilbyde denne type specialfremstillede indlægssåler.

Processen tager ca. 14 dage fra du besøger os første gang til de får dine såler med hjem:

  • Trin 1: Vurdering, journalisering og indsamling af data via fodaftryk i skum
  • Trin 2: GLS fragter skumaftryk til 3D-scanning
  • Trin 3: Dit aftryk er klar i vores database og designprogram – og din fysioterapeut kan nu designe og bestille din sål
  • Trin 4: Bauerfeind i Tyskland producerer din sål og sender den til Skanderborg
  • Trin 5: Endelig tilpasning af sålerne via slibemaskine til perfekt pasform i dine udvalgte sko.

Undervejs i processen foretager fysioterapeuten mange ekspertvurderinger ift. valg af skummateriale, placering og udformning (størrelse og højde) på diverse kiler, fordybninger, forfodspelotter og meget mere.

En form for trykaflæsning i 3D-programmet afslører effekten af korrektionerne på dine fødder og vi oplever at denne form for sål er meget unik og ikke mindst meget populær til mange problemstillinger fx. artrose, korsbåndsskader, fasciitis plantaris, hælspore, achillessenesmerter, hallux valgus, platfod, nedsunken forfod, instabilitet, knyster, gener efter frakturer m.m.

Husk at medbringe de sko du primært ønsker sålerne skal tilpasses til, da fysioterapeuten gerne skal bruge den originale sål til at vurdere pladsforhold og såletykkelse. Ejer du ikke den originale sål, fordi du allerede bruger andre såler klarer de den også uden originalsålen.

Der er mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

Har du en bevilling fra din kommune (§112 – vedr. personlige hjælpemidler) kan du vælge os som ekstern leverandør. Du kan derfor sagtens vælge at bruge din bevilling hos os i steder for fx. Sahva. Du vil blive informeret omkring evt. egenbetaling.

Du skal selv søge din kommune om bevillingen her.