Priser

Klik på rubrikkerne herunder for priser indenfor: 

  • Skanderborg Fysioterapi og overenskomstydelser (hvis du har en henvisning)
  • Vores specialklinikker: Idrætsklinik, Rygklinik og Akupunktur – herunder også udvidet fod/indlægssål-undersøgelse.
  • Kiropraktor

Nederst kan du læse mere om tilskudsmuligheder og hvordan du betaler hos os.

Vær opmærksom på at der er tillægsgebyr* på kr. 100 ved booking kl. 16-08. * Gælder IKKE ved booking af specialistydelser.

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til behandling – uanset om du har en henvisning eller ej – du skal blot have en skavank og være aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Se tilskudstakser for fysioterapi her og kiropraktik her.

Mange private forsikringer og sundhedsforsikringer dækker udgifter til fysioterapeutisk behandling. Forhør dig hos dit forsikringsselskab – oftest dækker de også forløb (fuldt eller delvist) hos vores specialklinikker og ofte kan vi hjælpe med direkte afregning. For din egen skyld beder vi dig dog være opmærksom på følgende punkter.

Har du en kronisk lidelse som f.eks. Parkinson, Multiple Sclerose eller en halvsidig lammelse efter en blodprop eller hjerneblødning, tilbyder vi fysioterapi under den vederlagsfri ordning. Det vil sige, at du ikke selv skal betale for behandlingen/træningen. Læs mere.

Du har følgende muligheder når du skal afregne med os:

Betalingsterminal
Du mulighed for at betale med Dankort, Visa og MasterCard.

Når du er færdig med behandling og/eller træning skal du – med mindre du har en særaftale, eller benytter dig af direkte afregning via forsikring eller anden betaler – hver gang foretage betaling via vores betalingsterminal der står nær venteværelset. Det er nemt, hurtigt og sikkert og skal ske efter hvert besøg.

1) Efter behandling/træning danner vi din regning, som herefter skal betales med det samme (kontakt os hurtigst muligt hvis du er kommet hjem og har glemt at betale en regning, der er sendt ud til betalingsautomaten for at undgå gebyr på 39,-)
2) Scan dit sundhedskort eller indtast dit cpr-nr
3) Vælg betaling med kort
4) Betal med dankort – kontaktløs eller med PIN
5) Kvittering udskrives
6) Sådan! Det var det – nemt og hurtigt

Mobile Pay
Du kan betale med mobile Pay til nummeret 30587 (Skanderborg Fysioterapi ApS).

Kontant
Du kan stadig betale med rede kontanter.

OBS
Ved direkte afregning med dit forsikringsselskab henvises til, at de ofte kun betaler for selve behandlingen der ydes – og ikke betaler for fx tape, lagen, træningselastik eller lign. Desuden er det heller ikke alle forsikringsselskaber der betaler for fx. akupunktur eller shockwave.