Priser

Skanderborg Idræt-, Børne- og Rygklinik er en del af Skanderborg Fysioterapi.

Læs desuden også her omkring tilskudsmuligheder og hvordan du betaler hos os.

NYT – NYT – NYT!
Pr. 1/9-2021 vil der være et tillægsgebyr* på kr. 100 ved booking kl. 18-07.
* Gælder IKKE ved booking hos vores specialklinikker (Idrætsklinik, Rygklink og Børneklinik).

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til behandling – det er ligegyldigt, om du har en henvisning eller ej – du skal blot være aktivt medlem af Sygeforsikringen Danmark. Se takser fra Sygeforsikringen Danmark her.

Mange private forsikringer og sundhedsforsikringer dækker udgifter til fysioterapeutisk behandling. Forhør dig hos dit forsikringsselskab.

Vi er her for at hjælpe dig, så spørg endelig, hvis du har brug for yderligere information om din behandling.

Har du en kronisk lidelse som f.eks. Parkinson, Multiple Sclerose eller en halvsidig lammelse efter en blodprop eller hjerneblødning, tilbyder vi fysioterapi under den vederlagsfri ordning. Det vil sige, at du ikke selv skal betale for behandlingen/træningen. Læs mere.

Du har følgende muligheder når du skal afregne med os:

Betalingsterminal
Du mulighed for at betale med Dankort, Visa og MasterCard.

Når du er færdig med behandling og/eller træning skal du – med mindre du har en særaftale, eller benytter dig af direkte afregning via forsikring eller anden betaler – hver gang foretage betaling via vores betalingsterminal der står nær venteværelset. Det er nemt, hurtigt og sikkert og skal ske efter hvert besøg.

1) Efter behandling/træning danner vi din regning, som herefter skal betales med det samme (kontakt os hurtigst muligt hvis du er kommet hjem og har glemt at betale en regning, der er sendt ud til betalingsautomaten for at undgå gebyr på 39,-)
2) Scan dit sundhedskort eller indtast dit cpr-nr
3) Vælg betaling med kort
4) Betal med dankort – kontaktløs eller med PIN
5) Kvittering udskrives
6) Sådan! Det var det – nemt og hurtigt

Mobile Pay
Du kan betale med mobile Pay til nummeret 30587 (Skanderborg Fysioterapi ApS).

Kontant
Du kan stadig betale med rede kontanter.

OBS
Ved direkte afregning med dit forsikringsselskab henvises til, at de ofte kun betaler for selve behandlingen der ydes – og ikke betaler for fx tape, lagen, træningselastik eller lign. Desuden er det heller ikke alle forsikringsselskaber der betaler for fx. akupunktur eller shockwave.