Follow a manual added link

Akupunktur

Akupunkturbehandling er smertelindrende behandling med nåle, som medfører øget blodcirkulation, udskillelse af smertedæmpende hormoner og muskelafspænding.

Formålet med behandlingen er optimering af livskvalitet og funktionsevne.

Akupunkturbehandling foregår ved indstik af tynde nåle. Forud for behandlingen vil der være en samtale med fysioterapeuten som indebærer relevante spørgsmål, test og undersøgelser. Behandlingen tager typisk 15-20 min og alt imellem 3-12 behandlinger kan være relevant alt efter smertetilstanden og problematikken.

På klinikken behandles der indenfor 3 overordnede områder:

  • Kliniske smertetilstande, herunder smerter i muskler og led samt slidgigt
  • Hovedpiner, herunder spændingshovedpine og migræne
  • Palliation ved cancer

Din fysioterapeut er uddannet i behandling med akupunktur gennem Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi og kan derfor vurdere om akupunktur er den relevante behandlingsform for dig.

Velkommen til akupunkturklinikken

Behandlingerne varetages af fysioterapeut og akupunktør Lykke Faurholt. Lykke er videreuddannet ved Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi. Uddannelsen er en lang kursusrække svarende til 150 timer (6 ECTS) med fokus på grundig og fyldestgørende smertevidenskab samt medicinsk akupunkturbehandling.

Der findes mange forskellige tilgange til akupunktur. Måske har du prøvet akupunktur før, med tilgangen traditionel kinesisk akupunktur (TCM). Hos Lykke vil du blive undersøgt og dermed også blive vurderet på årsagerne til dine smerter inden behandlingsplanen laves.

Er du i tvivl om akupunktur er noget for dig, er du velkommen til at sende os en mail til lf@skanderborg-fys.dk eller booke en 10 min. gratis konsultation.